Jyväskylässä...

Aamu valkeni pilvisenä kotipaikkakunnalla. Lapset olivat innoissaan matkasta ja aamu menikin mukavasti. Lapset saivat aamupalan jälkeen pelata tietokoneilla tunnin (jotta suurin jännitys saadaan purettua) jonka jälkeen lapset tottelivat kiltisti kun pyysin heitä hakemaan vaatteita ja tarvittavia tavaroita matkalaukkuun. Kaiken tohinan keskellä kukaan ei hermostunut eikä mikään tavara unohtunut.

Paitsi yksi.

Äidin aamupala. Puolessa välissä matkaa ihmettelin miksi minulla on niin kova nälkä muistaessani että puuroveden kyllä keitin mutta siihen se sitten jäikin =D

Onneksi pysähdys Vaajakosken ABC:llä oli jo lähellä ja kurniva vatsani kesti sinne asti. Söin pitkästä aikaa lohta ja täytyy myöntää että en muista milloin lohi olisi ollut yhtä maittavaa. Saati tuonut muistoja mieleen. Lohi oli grillattu ja makuastit toivat mieleeni matkaopas aikana Gran Canarialla ja Turkissa. Ulkonäöllisesti annos olisi voinut olla houkuttelevampi mutta maku voitti ulkonäön 10-0.


Päivän saaliiksi laskettakoon myös kevään trendivärissä hankittu uusi laukku :) 


Keskustasta kävelymatkan päästä löysimme lasten kanssa ihanan pienen helmen, Pienikamarin. Jos isojen kauppojen valikoimat puuduttavat, vieraile Pienikamarin ihanassa putiikissa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top