Seuraava Weekend Escape

Eilen oli menoa ja meininkiä kun tukka putkella juoksin paikasta toiseen. Kaiken kukkuraksi illalla kaveri houkutteli lenkille ja 6,5km lenkin jälkeen (kun ottaa huomioon että 2 viikkoon ei ole pahemmin tullut lenkkeiltyä) olo oli aika väsynyt.

Klo 21 aloin jo sohvalla pilkkimään ja puoli tuntia myöhemmin oli pakko luovuttaa ja lähteä nukkumaan =D

Yöunet olivatkin tarpeen ja tänä aamuna olen ollut todella ahkerana. Olen siivonnut keittiön kaikki tasot (en edes muista milloin kaikki tasot olisivat olleet yhtäaikaa näin siisteinä), tiskannut astiat ja laittanut tarpeettomia/rikkinäisiä astioita roskiin. Sen lisäksi olen siivonnut pitkään harmittaneen liinavaatekaapin.

Pyyhkeet, lakanat ja verhot olivat nätissä sekasorrossa pitkän aikaa mutta nyt kaappi on järjestyksessä. Tämäkin oli useamman päivän projekti, koska aikaa ei minullakaan aina ole montaa tuntia siivoilla kerralla, otin kolmen päivän aikana yhden hyllyn kerrallaan. Tänään oli vuorossa kaksi viimeistä ja voilá - kaappi järjestyksessä!

Nyt onkin hyvää aikaa suunnitella seuraavaa Weekend Escape-matkaani. Viikon kuluttua olen lähdössä Kokkolaan! Kokkola on mielestäni upea kaupunki, vaikka en olekaan siellä käynyt kuin kerran. Mutta joskus sitä vaan jättää pienen palan sydäntään jonnekin, jossa haluaa joskus käydä uudelleen. Ja Kokkolan on yksi näistä paikoista.

Odotan innolla matkaa ja käyskentelyä Vanhassa Kaupungissa, valokuvien ottamista, kiireettömyyttä, aikatauluttomuutta, omaa aikaa ja upeita maisemia, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa.

Lopuksi laitan tähän vielä kuvan uudesta lomakostani, jonka hommasin kevättä varten.


Tosin lomakko on niin ihana että pakkohan se oli ottaa heti käyttöön =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top