Kotiinpaluu...

Oma koti kullan kallis...
Reissu heitetty ja monta hyvää muistoa on kerätty. Aamulla lapset herättivät jo 6.10 ja kyselivät vieläkö ehdittäisiin uimaan :D Mites siinä äippä kieltäytyy kun niin hienosti lapset käyttäytyivät?

Aamupalan jälkeen pakkailtiin ja ajeltiin Jyväskylästä uudelleen Peurunkaan. Kotimatka taittui eri kautta kuin mennessä ja kuinkas ollakaan kun nälkä yllätti koko porukan. Muistelin että kotimatka vie Rautalammin halki ja siitäpä sainkin ajatuksen käydä maistelemassa Mortonin ruokia. Moni ystävä on jo Mortonia kehunut, joten pitihän se itsekkin käydä katsomassa mistä ihmiset oikein puhuvat.

Ja täytyy myöntää että yksikään kehu ei ole ollut turhaa. Olisin voinut jäädä Mortoniin pidemmäksikin aikaa syömään mutta tuskin Cambridge-valmentajani olisi ollut tyytyväinen ;)

Ann's Chicken Burger ateria oli kerrassaan mainio. Ranskalaisten joukossa oli bataattiranskalaisia, joita olisin voinut syödä vaikka erillisen kulhollisen, niin maukkaita ne olivat. Ranskalaiset olivat oikeita ranskalaisia, oikeista perunoista tehty eikä mitään tusinatavaraa pakkasesta. 

Lapsille maistuivat pizza omilla täytteillä ja broilerisalaatti. Täällä kannattaa käydä ja nauttia oikeasti hyvästä ruuasta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top