Oletko valmis tekemään jotain mitä et ole koskaan tehnyt...?

Toinen meidän kissoista on ollut entisessä elämässään koira.

Kun Pörröllä on tylsää, se hyppää pöydän päälle, kaivaa lelukorista sopivan lelun, kävelee luokseni, pudottaa lelun jalkojeni juureen ja naukaisee.

Kun heitä lelun, hän noutaa sen minulle, pudottaa jälleen jalkojeni juureen ja katsoo minua suurilla silmillään odottavasti.

Leikimme tällä tavalla muutaman kerran päivässä noin 15-30 minuuttia kerrallaan.


Pieni kevennys tähän kirjoituksen alkuun =D

Ei sinänsä, ei tämän päivän aihe ole niin raskas, että sitä pitäisi keventää mutta ajattelin kirjoittaa tästä kun ruskea hiusrenksu pudotetaan tuolini viereen kerta toisensa jälkeen =D

Tänään ajattelin käydä vielä läpi E2* kirjaa, jonka on kirjoittanut Pam Grout. Jos kirja ja sen tutkimukset eivät ole sinulle ennestään tuttuja, pääset tutustumaan niihin täältä:

#1 Tutkimus
#2a Tutkimus
#2b Tutkimus
#3 Tutkimus
#4 Tutkimus

Itselläni #4 Tutkimus on edelleen kesken.  Pyysin universumilta selkeää merkkiä tai viestiä neljään asiaan. Yhtäkään viestiä/merkkiä en ole vielä nähnyt. Minulla on tähän kuitenkin teoria:

A) En oikeasti halua yhtäkään näistä neljästä asiasta.
B) En osaa kuvitella miltä tuntuu kun nämä neljä asiaa ovat toteutuneet.
C) Olen esittänyt liian monta toivetta kerralla.

Kallistun tässä tutkimuksessa vaihtoehtojen B) ja C) kannalle. Tässä syy:

Päätin lähteä käymään Helsingissä huhtikuun aikana. Viivyn matkalla yön yli, joten varasin heti hotellin kun tiesin päivämäärän milloin lähden. Tulostin myös keskustan kartan ja merkkasin siihen paikkoja joissa haluan käydä matkani aikana.

Helppoa ja nopeaa toimintaa, ei vastustusta mistään suunnasta, koska olen käynyt Helsingissä aikaisemminkin ja paikka on "kohtalaisen" tuttu entuudestaan.

Mutta matkaa New Yorkiin en osaa suunnitella. En tiedä milloin lähdemme tai millä lentoyhtiöllä lennämme. Ainoa asia, jonka tiedän, on hotelli, jossa yövymme. En ole ollut siellä koskaan, en edes Yhdysvalloissa, joten minun on vaikea mieltää, millaista oleminen siellä on. Toki edelleen haluan sinne mutta en vain osaa kuvitella itseäni sinne (vielä).

"Jos haluat jotain mitä sinulla ei ole koskaan ollut, 
sinun täytyy tehdä jotain mitä et ole koskaan tehnyt."

Olen lukemassa kirjaa "NLP: The Essential Guide "*. Tässä kirjassa puhutaan mielen "kaksintaistelusta" - kun tietoinen mieli haluaa tehdä jotain mutta tiedostamaton mieli ei pysty hahmottamaan että asia olisi edes mahdollista.

Tähänkin asiaan on siis apua tulossa!

Huomenna käyn läpi #5 Tutkimusta, jossa keskitytään katsomaan, miten ympäröivät kasvit reagoivat ajatuksiimme ja energiaamme. Huomenna pääsee sisäinen viherpeukaloni vauhtiin - papuja istuttamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top