Kun energiakenttäsi voi hyvin, sinä voit hyvin

Aurinkoista sunnuntai aamua.
Viikonloppuni on ollut todella mahtava ja siitäpä sainkin inspiraation kertoa teille, miten oma energiakenttä vaikuttaa päivittäiseen jaksamiseen.

Tämä on oikeastaan jälleen hauska juttu, kun tässä viikon aikana olen miettinyt paljon sitä, miten saisin omaa energiatasoani nostettua ja eilen sain tarvitsemani vastaukset (mihin suuntaat ajatuksesi, se lisääntyy elämässäsi).

Olen useaan otteeseen huomannut, että päivän aikana jaksan tehdä tietyt asiat (perus-päivä-hommelit) mutta jos jotain extraa pitäisi tehdä, minulla ei mitenkään riitä siihen energiaa. Tuntuu, että kaikki puhti on poissa.

Epäilin älylaitteita energiasyöpöksi joten tein itsekseni testin, jossa vähensin niiden käyttöä ja katsoin mitä tapahtuu. Tästä lisää hieman myöhemmin.

Kun suuntasin ajatukseni energiatasoni nostamiseen, aloin tekemään yksinkertaista harjoitusta, jossa suljin silmäni ja sanoin itselleni: "Laajennan ja nostan omaa energiavärähtelytasoani." Tein tätä aamuin illoin noin kymmenen kertaa (tämä on myös se lisämauste, josta puhuin täällä).

Ensimmäinen idea, jonka sain, löytyi itseasiassa E2 kirjasta, jossa Pam puhuu meridiaanipisteistä. Lähdin siis Googlettamaan näitä pisteitä ja löysin sivuston, jossa näistä pisteistä kerrotaan. Samalta sivustolta latasin koneelleni 166 sivuisen oppaan, jossa kerrotaan missä nämä pisteet sijaitsevat ja miten niitä käytetään.

Kirja on hyvä alkulähde ja kertoo syvällisesti meridiaanipisteiden tarkoituksen ja millaista apua niistä saa mutta näin vasta-alkajalle, kirja on hieman liian tekninen. Niinpä luin kirjan läpi ja siihen se sitten osaltani jäi. Mutta voisin ihan hyvin lähteä ammattilaisen käsittelyyn ja katsoa mitä hän saa aikaan.

Perjantaina muistin, että olin varannut ajan Juhani Kärkkäiselle. Olin innoissani tapaamisesta, sillä olin kuullut Juhanin hoidoista muilta kävijöiltä. Juttelimme tapaamisen alussa pitkään energioista ja siitä, mikä omaan energiakenttään vaikuttaa.

Juhani vahvisti ajatuksiani siitä, että tietokoneet, älylaitteet ja langattomat lähettimet sekoittavat omaa energiakenttääni niin paljon, että ei ihme, jos oloni on "nuutunut".

Olin siis alkuviikosta tehnyt itsekkin testin, jossa käytin tietokonetta, puhelinta ja langatonta nettiä vain kaksi tuntia päivän aikana. Ja täytyy myöntää, että olo oli täysin erilainen kuin jos käytän niitä melkein koko ajan tai vietän päiväni puhelin lähelläni.

Testasimme kahdellakin eri testillä millainen minun energiakenttäni on. Tulos, energiakenttäni ulottuu 22cm kehoni ympärille. Ei siis ihme, että en saa päivisin tehtyä niitä asioita, joita haluaisin tehdä kun energiaa ei vain riitä kaikkeen.

Sitten päästiinkin itse asiaan eli energiakenttäni hoitoon. Kaiken kaikkiaan olin Juhanin hoidossa 1,5 tuntia, josta osa käytettiin keskusteluun. Itse hoidon aikana Juhani hoito ensisijaisesti kurkku chakraani, koska kerroin hänelle, että minulla on koko ajan tunne, kuin kurkussani olisi iso pala.

Oli hauskaa tuntea, kuinka hoidon aikana ensin henki lähti kulkemaan kurkkuni kautta kunnolla. Kun hengitin syvään, ilma virtasi vapaana sisään ja ulos. Sitten se luumun kokoinen pala kutistui kutistumistaan kunnes se oli mantelin kokoinen. Ja sitten se hävisi kokonaan.

Kerroin myös että hoidon aikana tunsin ensin olevani pilven tai pumpulin sisällä, leijuvani "tyhjässä tilassa" ja kohta tunsin olevani paperinohut.

Hoidon jälkeen puhuimme vielä siitä, miten pystyn itse saamaan itseltäni vastauksia minua askarruttaviin kysymyksiin. Juhani kertoi, että jokaisella ihmisellä tämä tapa ei toimi mutta minun kohdallani se näytti toimivan.

Ensin etsimme pohjoisen. Sitten seisoin kasvot kohti pohjoista ja kysyin itseltäni "Mikä on minun kyllä?" ja kas kummaa, lähdin kallistumaan eteenpäin. Kun kysyin itseltäni "Mikä on minun ei?" kallistuin taaksepäin.

Kotiin tultuani kirjoitin paperille monia kysymyksiä, joihin on vastauksena joko kyllä tai ei ja kyselin niitä itseltäni. Pakkohan sitä oli vielä testata ihan omissa oloissa! Kysymykset, joita esitin liittyvät tulevaan, joten nyt vain odotellaan, että vastaukset toteutuvat.

Kun lähdin Juhanin hoidosta kävelemään kotiin päin, oloni oli aivan mahtava! Minun olisi tehnyt mieli hypellä kuin pieni lapsi, niin kevyt oloni oli. Olisin voinut lähteä juoksemaan ja juosta maratonin siltä seisomalta. Muistin sanoneeni tapaamisen alussa Juhanille, että olotilani on ihan ok mutta voisihan se vieläkin parempi olla. Ja kyllä, olotila oli ja on edelleen todella mahtava!

Pysyykö energiakenttäni tällaisena joka päivä? Ei. Tämä energialataus kestää noin 3-4 päivää, jonka jälkeen palaan "entiseen". Haluanko oppia pitämään energiatasoni yllä jatkossakin? Ehdottomasti!

Hoidon jälkeen nousseita ajatuksia:
Muistatko kun kerroin sinulle universumin tulpasta, joka pääni päällä olla möllöttää? Se on nyt poistettu ja tein sen ihan itse =) Itseäkin naurattaa miten yksinkertaista se loppujen lopuksi oli.

Ennen hoitoa ajatukseni olivat kuin sähköimpulsseja, ne "säntäilivät" sinne tänne ja olivat kuin kengurubensa autossa. Hoidon jälkeen ajatukset soljuvat kauniisti ja  yhdistyvät edellisiin ajatuksiin lähes täydellisesti.

Minun täytyy esittää itselleni yksinkertaisempia ja tarkempia kysymyksiä, jotta pääsen elämässäni eteenpäin. Kysymykset, joita esitän itselleni ovat liian laajoja ja monimutkaisia jotta saisin niihin helppoja ja yksinkertaisia vastauksia. Onneksi Juhani opetti minulle tavan, jolla voin kysyä - nyt tehtäväni on vain löytää ne oikeat kysymykset.

Miten tästä eteenpäin?
Seuraava askel on tosiaankin löytää joku joka opettaa minulle, miten voin ylläpitää sitä 34,4 metrin laajuista energiakenttääni. Ajattele: 22cm energiakentästä 34,4 metriin. Tämä se on se olotila, jossa haluan elää ja olla. Tämä on se olotila, josta käsin pystyn auttamaan muitakin entistä enemmän. Tämä on se olotila, jossa ihmeet tapahtuvat. Tämä on se olotila, jonka minä ansaitsen.

Pidin puhelimeni poissa sänkyni vierestä viime yönä. Halusin testata mitä tapahtuu, kun poistan "negatiivisen" sähkön ympäristöntäni. Vaikka yleensäkin nukun hyvin, viime yönä uni oli todella pehmeää. On käsittämätöntä miten paljon yksi puhelin vaikuttaa unen laatuun mutta niin se vain tekee.

Testaa vaikka itse. Sulje illalla langaton netti, läppäri ja vie puhelin toiseen huoneeseen, vähintään 2 metrin päähän itsestäsi. Ja katso miten sinä nukut.

Energiantäyteistä sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoista :0 en ole koskaan miettinyt tätä asiaa :D kirjoituksesi oli mielenkiintoinen, pitääkin hankkia oikee herätyskello , eikä vaan puhelimen herätyksillä mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kannattaa ehdottomasti kokeille, minulla puhelin jää tästä lähtien aina keittiöön yöksi. Itse asiassa hankin tässä vähän aikaa sitten "puhelintelakan" Amanda B:stä, johon meidän kaikkien puhelimet jäävät yöksi.

      =)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top