Pääset elämässä eteenpäin vain esittämällä oikeita kysymyksiä

Eteesi avautuu upea mahdollisuus - unelmasi on vain yhden päätöksen päässä. Mitä teet?

Ensin todennäköisesti pohdit, onko unelmasi todellakin siinä. Sitten analysoit tulevan päätöksesi hyvät ja huonot puolet ja lasket, kummat painavat vaakakupissa enemmän. Mietit, luotatko enemmän analyyttiseen mieleesi vai seuraatko tunteitasi.

Kuulostaako tutulta?

Tutkimuksessa #5 meidän on aika kuunnella sisäistä johdatustamme. Esitämme itsellemme kysymyksiä, joihin on mahdollista saada vastaukseksi joko "Kyllä" tai "Ei".

Ei analysointia, ei pohdintaa, ei joko tai ajatuksia.

Tässä kohtaa olemme mahdollisimman mustavalkoisia.

Kysy itseltäsi jotain. Mutta ole varovainen mitä kysyt. Vastaus saattaa ällistyttää, järkyttää tai jopa kauhistuttaa. Kysy yksi kysymys kerrallaan ja odota että saat siihen vastauksen. Jos mielessäsi on kymmenen kysymystä ja haluat niihin vastaukset juuri-tässä-ja-nyt-välittömästi, et todennäköisesti huomaa vastauksia kun se sinulle ilmestyvät.

Jos olet huonossa parisuhteessa ja kysyt: "Onko nyt oikea aika erota?", mieti oletko oikeasti valmis kuulemaan vastauksen ja mikä tärkeämpää, oletko valmis toimimaan vastauksen mukaisesti (toivottavasti vastaan tässä kohtaa suureen ääneen 'KYLLÄ OLEN!')

Anna maailmankaikkeudelle 48 tuntia aikaa vastata kysymykseesi. Vastaus saattaa tulla mainoksena televisiossa, pop up ilmoituksena Pinterestissä, tekstiviestinä, ihan millaisena tahansa. Saatat jopa nähdä siitä unta.

Minulla on jotenkin vielä tunne, että kahden edellisen päivän postauksia tulisi syventää, joten en ole tehnyt tätä tutkimusta itsekkään vielä. Kysyin maailmankaikkeudelta kysymyksen ja kunhan saan siihen vastauksen, kerron tuloksesta teille.

Jäikö mieltäsi askarruttamaan joku asia edellisissä postauksissa? Haluaisitko johonkin selvennystä tai tarkennusta? Voit kommentoida myös anonyyminä jos haluat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top