...Mutta entäs jos elämäni ei muutukaan...?

"Se mitä todella haluamme, tulee olla kristallinkirkkaana mielessämme joka hetki. Meidän tulee olla tietoisia ajatuksistamme, tunteistamme ja tästä hetkestä. Kun nämä neljä asiaa kohtaavat, maailmankaikkeuden viestit (merkit) tulevat näkökenttääsi. Ja silloin pääset ottamaan seuraavan askeleen portaikossa. Ja riittävän monen askeleen jälkeen saavutat unelmasi." Ote eilisestä postauksesta.

Omien ajatusten hallinta on (alussa) haastavaa. Ajattelemme päivän aikana 60 000 ajatusta, joista huomioimme todellisuudessa vain 1 000. Siis 1,67% ajatuksistamme ovat niitä, jotka todella huomioimme.

unelmat_ja_motivaatio

Millaisia nuo ajatukset sitten ovat? Vain sinä osaat vastata siihen. Hyvin todennäköisesti ne ovat ajatuksia, jotka pudottavat sinua aina vain alemmas unelmaportaikossasi. Tämä siksi, että jos ajattelisit toisenlaisia ajatuksia, unelmasi olisi jo edessäsi toteutuneena.


"Suurin osa ihmisistä ei enää tiedä, mitä elämältään tahtoo ja millaisia ihmisiä he todellisuudessa ovat. He ovat kadottaneet yhteyden sisimpäänsä ja samalla menettäneet oman voiman- ja vastuuntuntonsa. Heissä vallitsee sisäinen avuttomuuden tila, sillä he eivät ymmärrä miten he voivat muuttaa elämäänsä kokonaisvaltaisesti.

Tuntiessaan itsensä voimattomaksi, he suorittavat yhä enemmän ja enemmän, jotta he tuntisivat edes jossakin määrin hallitsevansa elämää. Tällä tavoin ihmisistä tulee päämäärätietoisia ja he kiintyvät ulkoisiin tavoitteisiin, ihmisiin ja materiaan. Jotakin tuntuu ”puuttuvan”, ja he jännittyvät, huolestuvat ja stressaantuvat yrittäessään täyttää tuota tyhjyyttä ja manipuloidakseen ulkomaailmaa saadakseen sen mitä haluavat.

Tästä lähtökohdasta käsin useimmat asettavat tavoitteensa ja unelmansa ja luovat elämäänsä. Valitettavasti tämä ajaa heidät epäonnistumaan. Tielle tulee joko niin paljon esteitä, ettei onnistuminen ole millään tavalla mahdollista tai sitten tavoitteen ja unelman saavuttaminen ei tuokaan heille onnellisuutta ja täyttymystä.

Juuri silloin, kun epäonnistumme jälleen kerran, olemme täysin luhistumispisteessä, stressaantuneena viidennen kerran sairaslomalla, oivallamme, että elämässä täytyy olla jotain muutakin. Olemme lyöneet päätämme seinään niin monta kertaa, että on pakko olla jokin muu reitti jatkaa elämää eteenpäin. Tämä oivallus avaa ensimmäisen oven unelmien ja tavoitteiden saavuttamiselle.

Liisa Ihmemaassa
Sinun on rentouduttava, lopetettava suorittaminen ja yrittäminen saadaksesi sen mitä haluat ja tarvitset. Sinun on lopetettava tekemästä niin paljon ja vain oltava. Oltava hetki hiljaa itsesi kanssa. Kuunneltava itseäsi. Olla olemassa.



Kun pääset tähän pisteeseen, huomaat, että olet täydellisen hyvä sellaisena kuin olet.

Joten, mitä enemmän puhut negatiivisia asioita itsestäsi, työstäsi, elämästäsi, palkastasi tai puolisostasi, sitä enemmät saat elämääsi juuri sitä. Negatiivisuutta. Painosi nousee entisestään. Työssäsi kohtaat entistä enemmän ongelmia. Palkkasi ei riitä laskuihin. Riitelette yhä enemmän puolisosi kanssa.

Siksi on hyvä tietää, että vaikka elämäsi saattaa olla rankkaa juuri nyt, se on vain seurausta niistä ajatuksista, joita olet ajattellut menneisyydessä. Kun haluat muuttaa tulevaisuutesi, muuta ajatuksesi.



'En korjaa ongelmiani. Korjaan ajatteluani ja ongelmat häviävät itsestään.' 
–Louise Hay"**

Oman itsensä tiedostaminen, ajatuksiensa tarkkaileminen ja ajatuksien muuttaminen voi tuntua haastavalta mutta pienillä ja yksinkertaisilla harjoituksilla onnistut siinä. Mitä enemmän rentoudut ja teet harjoituksia pitkäjänteisesti, sitä nopeammin "saat punaisesta langasta kiinni".

Jos koet olevasi kiireinen ja stressaantunut, onko se auttanut sinua pääsemään sinne minne pyrit? Olisiko nyt aika ottaa rauhallisemmin ja katsoa, mihin elämä sinua johdattaa?

**Ote Unelmista Tavoitteiksi ja Toteutukseen eKirjasta
Ostaessasi eKirjan, saat Unelmien työkirjan kaupan päälle (arvo 6,90€)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top