Miten raskaan energian saa puhdistettua kehosta?

Heipä hei ja aurinkoista viikonloppua kaikille!
Tänään on ollut aivan mahtavan aurinkoinen päivä ja minä vietin tätä päivää Kuopiossa.

Tässä postauksessa en kuitenkaan ajatellut kertoa päivän tapahtumista vaan niistä huimista oivalluksista, joita olen tässä viimeisten 4 päivän aikana saanut.

Tässä postauksessa tulee ilmi myös muutamia todella mullistavia ajatuksia omasta hyvinvoinnista, joten pyydän teitä lukemaan tämän seuraavan asian mahdollisimman avoimin mielin.

Kiinnitin nimittäin huomiota siihen, että viimeisen puolen vuoden aikana olen sairastanut oksennustaudin 3 kertaa - tämä kerta oli siis se kolmas.

Mietin, miten voi olla mahdollista, että vain minä sen sairastan - lapset eivät - kun minulla on ollut 6 vuoden ajanjakso jolloin en ollut oksennustaudissa kertaakaan?

Mietin siis syy-yhteyttä elämäni ja sairasteluni vuoksi.

Ja löysinhän minä sen sieltä viimein.

Joka kerta kun olen ollut oksennustaudissa, olen sanonut itselleni muutamaa päivää aikaisemmin:

"Puhdistan kehoni kaikesta negatiivisesta energiasta."

Mikä tapa pudistaa keho!

Eilen kysyin itseltäni:

"Haluanko puhdistaa kehoni tulevaisuudessa tällä tavalla?"

"No en todellakaan!"

"Olisiko sitten aika miettiä ihan oikeasti mitä sinne suuhunsa laittaa?"

"Ehdottomasti kyllä!"

Kolme kertaa aikomus puhdistaa keho negatiivisesta energiasta - kolme kertaa oksennustauti. En enää usko tätä sattumaksi.

Tunnistan oman negatiivisen ja raskaan energian sillä, että olo on ihan ok mutta ei iloinen, innostunut, nauravainen tai heleä - jollainen yleensä olen. Joskus tätä kestää muutamia päiviä, joskus taas viikkokaupalla - kunnes kyllästyn olotilaani ja päätän puhdistaa itseni.

Mutta sitten vein ajatukseni vieläkin pidemmälle. Entäs jos sairaudet ovatkin meidän kehomme keino puhdistaa negatiivista energiaa kehostamme pois, jotta se voisi hyvin? Tai ainakin yrittää herätellä meitä ajattelemaan niin.

Entäs jos esimerkiksi ruoka-aineallergiat ovatkin kehomme keino saada meidät syömään jälleen puhdasta ja käsittelemätöntä ruokaa?

Tästä innostuneena otin jälleen E2 * kirjan esiin ja aloin tekemään tutkimusta #7. Tässä tutkimuksessa katsomme, millaisia vaikutuksia omalla ajatusmaailmalla on omaan painoon. Voiko olla niin, että jos puhun itselleni rakastavasti, siunaan ruokani ennen jokaista ruokailua, painoni tippuu ilman suurempia ponnisteluja?

Tähän kysymykseen saatte vastauksen huomenna. Ja mainittakoon vielä, että tutkimus alkoi oksennustaudin jälkeen, joten kaiken "järjen" mukaan painoni pitäisi nousta normaaliin lukemiin tyhjennyksen jälkeen.

Tutkimus #5 on edelleen kesken, sillä en ole saanut vastausta kysymyksiini. Aloin pohtimaan, että ehkä kysymykseni eivät ole riittävän yksinkertaisia, joten muutan kysymyksiäni toiseen muotoon.

Tutkimus #6 pyörähtää käyntiin nyt viikonloppuna. Ostin tänään multaa ja pääsen istuttamaan papuja kananmunakennoihin. Tämä tutkimus kestää 7 päivää ja aion jokaisena päivänä ottaa valokuvat, jotta nähdään miten tutkimus onnistuu.

Hah!
Sitten huomaankin tässä vaiheessa, että entisellä pankkilaisella ei ole enää numerot hallussa! =D
Onneksi suurin osa (numeroista) menee jo rutiinilla ettei niiden kanssa tarvitse säheltää!

Olin nimittän täällä sekoittanut tutkimusten numerot ja jättänyt yhden tutkimuksen kokonaan laskuista pois =D

Noh, mennään näillä eteenpäin ja katsotaan sitten lopussa kokonainen lopputulos. En lähde tässä sekoittamaan tutkimuksilla sen enempää. Ne löytyvät kuitenkin E2 * kirjasta.

Alkavalla viikolla on tulossa pohdintoja itsensä rakastamisesta sekä siitä, miten värähtelytasoa / energiatasoja saadaan nostettua. Myöhemmin keväällä (kunhan olen lukaissut yhden 166 sivuisen eKirjan), kerron, miten omaia energiakanavia saa avattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top