Tiedotus ennen "tutkimusten" jatkamista =)

Päivät sen kun huristavat mennä kovaa vauhtia eteenpäin. Kohta maaliskuukin on jo puolessa välissä ja 12 viikon kuluttua alkaa lapsillakin jo kauan odotettu kesäloma!

Ajattelin koota muutamia asioita "vähän kevyempään" postaukseen, ja jatkaa ajatuksia herättävillä postauksilla jälleen huomenna.

Olen saanut muutamia kirjavinkkejä teiltä lukijoilta, kiitos niistä =) Otan kirjavinkkejä mielelläni vastaan jatkossakin. Yksi kirja on jäänyt hankkimatta "Onnistu - ja menesty kaikissa tavoitteissasi" jonka on kirjoittanut Heidi Grant Halvorson. Tämä kirja on ollut joka paikassa loppuunmyyty, joten heti kun löydän jostain kopion, ostan sen ja lukaisen läpi.

Kirjavinkki lista päivittyy sitä mukaa, kun kirjoja ehdin lukea. Koska oma kirjahyllyni on kohtuu pieni, päätin tehdä tilaa uusille kirjoille laittamalla osan kirjoistani myyntiin Booky.fi palveluun. 

Myynnissä olevat kirjat:



Alitajuntasi Voima



Alkemisti



HIMOITSE, LEIKI JA RAKASTA - ERÄÄN AVIOLIITON PELASTUSTARINA



Hyvä elämä: Lyhyt oppimäärä


Irti Oravanpyörästä



Kiltti tyttö ei pääse pomoksi 101 tapaa hävitä miehelle


Listojen kirja


Onnellisuus







Salaisuuksien kirja



Salaisuus MYYTY



Sen teet mihin uskot


Suunnista tähtien valossa



Sydänmagneetti - Vetovoiman salaisuus








Toiveista totta - Mielikuvista käytäntöön



Uusi päivä



VETOVOIMAN SALAISUUS : KUINKA VEDÄT HALUAMIASI ASIOITA PUOLEESI


Zahir

Uutiskirjeen tilaajia on jo huimat 170 henkilöä! Kiitos teille kaikille! Uutiskirje lähetetään kuun ensimmäisenä päivänä. Uutiskirjeen tilaajat osallistuvat arvontoihin, saavat ennakkotietoa tulevista tapahtumista sekä inspiroivia tekstejä suoraan sähköpostiin. 

Osa lukijoistani on toivonut muutamia muutoksia blogiini ja koska heidän ajatukset ovat olleet omien ajatusteni kanssa samoilla linjoilla, päätin eriyttää blogini kahteen osaan. Eli tässä blogissa en käy läpi enää lasteni asioita vaan ne löytyvät jatkossa toisesta blogista. Blogin rakentaminen on vielä kesken, joten kunhan saan sen julkaistavaan muotoon, ilmoitan uuden osoitteen julkaisun yhteydessä. 

Uudessa blogissa käsittelen vain kaksos-, adhd- ja add aiheita. Uuden blogin ensisijainen ajatus on kerätä hyviä vinkkejä siitä, miten arjen on saanut rullaamaan adhd ja add kaksosten kanssa. Uutta blogia päivitän noin kerran viikossa.

Tässä olisi tiedotusasioita tällä kertaa! Annetaan aivoille vapaapäivä ja rentoudutaan kunnolla =)

Kiitos kaikille ihanille lukijoille, Facebook tykkääjille sekä Instagram ja Pinterest seuraajille! Olette iso voimavara ja innoituksen lähde minulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top