Otathan sinäkin aikaa itsellesi?

Näin on synttäri arvonta suoritettu ja onnelliset voittajat ovat saaneet minulta sähköpostia. Kannattaa katsoa roskapostilaatikkoa, mikäli blogin sähköpostiosoitetta ei ole tallennettu muistiin =)

Kiitos kaikille osallistujille vielä kerran! 

Viikonloppu on jo ihan ovella ja tänä viikonloppuna saankin nauttia pitkästä aikaa omasta ajasta. Aamu lähti käyntiin sopivasti kuntosalilla ja huomenna onkin hauska katsoa, pääsenkö edes sängystä ylös, sen verran ärhäkkäästi treenit tuli tehtyä.

Huomenna (jos vain pääsen ylös sängystä) on tarkoitus ottaa auto alle ja lähteä valokuvausreissulle. Reissun teen päivän aikana sillä ipanat tulevat mummolasta kotiin jo illansuussa.

Edellisen kerran olen saanut nauttia omasta ajasta viimeksi marraskuussa, joten oma aika (lue: hiljaisuus) on todellakin tervetullutta =) Joskus olen yrittänyt houkutella lapsia mukaan valokuvausreissuille mutta jostain kumman syystä heitä ei innosta lähteä keskelle korpea (huom. netti ei toimi) seisomaan paria tuntia ja tarpomaan lumessa vain, jotta minä saisin räpsittyä muutamia kuvia. Kummallista =D

Sauna on jo lämmin ja allekirjoittanut laskeutuu pikkuhiljaa viikonlopun viettoon.

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

suklaasydän unelma onnellisuus blogi

2 kommenttia:

  1. nauti omasta ajasta ja rauhasta

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä päivä tuli tarpeeseen ja ihana päivä olikin =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top