Hyvä tapa säästää - aleliput käyttöön!

Tilasinpa itselleni pitkästä aikaa Cityshopparin*. Cityshopparilla on tänä vuonna 20-vuotis syntymäpäivät, joten sen kunniaksi ajattelin katsastaa millaisia etuja heillä on tarjottavana.

Ensin ajattelin, että onko hölmöä 35-vuotiaan tilata etukupongit itselleen mutta yllätyin postiviisesti siitä, että eduista löytyy paljon valinnanvaraa myös "varttuneemmille" ikäpolville. Shopparin edut painottuvat Helsinki-Turku-Tampere akselille mutta paljon etuja on käytettävissä myös valtakunnallisesti.

Tässä muutamia poimintoja etukirjasesta: 

Cambridge painonpudotusvalmennus: 
Annan täyden kympin tälle ohjelmalle, vaikka se ei istukkaan tällä hetkellä elämäntilanteeseeni. Olen kokeillut Cambridgea 2 kertaa elämäni aikana ja yhteensä painoa on pudonnut 30kg. Motivaationi ei vain pitänyt kiloja poissa. Cambridge valmentaja Tuula toimii Helsingin alueella. Cityshopparin etukortilla on mahdollista saada yksi kolmesta edusta.

Best Western Hotel Rantapuisto: 
Edellisessä työpaikassani yövyin lähes joka kerta täällä kun meillä oli koulutuksia Helsingissä. Jo pelkästään maiseman takia suosittelen käyntiä Rantapuistossa. Varsinkin kesällä. Hotelli ei ole (ellei sitä ole remontoitu 2010 jälkeen) viimeisen päälle loistokas mutta entisajan nostalgiseen tunnelmaan siellä kyllä pääsee. Cityshopparin kortilla saat ravintolan à la carte annoksista -25% alennuksen ja -25% päivän hinnasta mikäli haluat yöpyä Rantapuistossa.

Sokos Hotel Break Caribia Turku ja Ravintola Havanna: 
Vierailimme Caribiassa viime vuoden syyskuussa kun vietimme sovan toista jaksoa Paimiossa. Lähetin Havannan keittiöön erikoiskiitokset, sillä poikani söi koko ison hampurilaisen ranskalaisilla kokonaan! Muutaman kerran poikani on kysynyt, milloin mennään Caribiaan uudelleen ja siihen samaan ravintolaan syömään "kun se hamppari oli niin hyvää!" Cityshopparin etukortilla saat kylpyläloman Caribiassa 110€/vrk/2hh ja Ravintola Havannasta pääruoka-annokset -20%.
Kirj. huom. ADHD lääke pienentää ruokahalua, joten normaali annos pojallani on noin 1/4 ruokalautasellista. Se, että hän söi 200g pihvin sisältävän hampurilaisen ja ranskalaiset on todellinen erävoitto! 

Olivia lehti:
Olivia lehti on täynnä innostavia ja inspiroivia tarinoita. Itse en ole lehteä tilannut pitkään aikaan mutta Cityshopparin edulla lehtitilauksen saa 5 kk 19,90€ (norm. 38,25€) sekä Lumene tuotepaketin kaupan päälle. Itse en tykkää niistä pussukoista tai koruista joita lehtitilauksen yhteydessä jaellaan mutta tämä tuotepaketti tulisi oikeasti käyttöön. Tuotepaketti sisältää Bright Now Vitamin C-silmänympärysvoiteen, Lumene Cloudberry Length Serum Mascaran sekä Lumene Gel Effect kynsilakka. Silmänympärysvoide ja maskara tulevat minun käyttööni ja kynsilakka tyttärelle.

Elle lehti:
Toinen vaihtoehto on tilata Elle lehti. En osaa sanoa mitä eroa tai mille kohderyhmälle Olivia ja Elle on tarkoitettu, itse ostan molempia kaupasta aina silloin tällöin. Cityshopparin edulla lehtitilauksen saa myös 5 kk 19,90€ (norm. 38,25€) sekä Lumene tuotepaketin kaupan päälle. Tuotepaketti sisältää Bright Now Vitamin C-silmänympärysvoiteen, Lumene Cloudberry Length Serum Mascaran sekä Lumene Pearl Lipglossin (Wild Rose).

Glitterin VIP-Shopping illat:
Glitter järjestää eri puolella Suomea yksityistilaisuuksi työ- tai kaveriporukoille. Illan aikana Glitter tarjoaa alkumaljan, pientä naposteltavaa, pienen lahjan, kaikki tuotteet -25%, hiustenlaitto- tai stailausopastusta sekä illan varaaja saa lahjaksi valitsemansa korun. Cityshopparin etukortilla Glitteristä saa lisäksi -30% normaalihintaisista tuotteista.

Booky.fi* kirjakauppa:
Cityshopparin tilaajana saat Booky.fi kirjakaupasta -10% alennuksen kirjatilauksesi loppusummasta.

Cityshopparista löytyy noin 1000 erilaista etua eli melkein jokaiselle jotakin. Etukirjanen ja siihen mukana tulevat etukortit maksaa 24€ + 5€ postikulut. Tilaus on jatkuva, joten jos et halua ensi vuonna etukirjasta, muista peruuttaa tilaus.

Jos Cityshoppari ei ole ennestään tuttu, kannattaa tutustua kirjan "10 ohjetta ja sääntöä Cityshopparille" sivuun.

Cityshopparin voit tilata kätevästi joko
numerosta 030 603 5765
Tekstaamalla CS TILAUS sukunimi etunimi osoite postinro ja -toimipaikka 
numeroon 16555 (norm. tekstiviestin hinta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top