Miten itseni rakastamisen haaste etenee?

Haasteellisesti =)

Olin kyllä unohtanut tämän aivan kokonaan, eilen illalla (tai oikeammin viime yönä) muistin tämän jälleen.

Unelmatyökirjaani* olen kirjoittanut tämän kuun kohdalle, "Kuukauden kolme tärkeintä askelta" sivulle näin:

  1. Katso itseäsi silmiin 30 sekunnin ajan
  2. Hymyile itsellesi kun katsot itseäsi peiliin
  3. Kehu itseäsi
Tätä kuukautta on vielä viikko jäljellä, joten vielähän tässä ehtii itseään silmiin katsoa, hymyillä ja kehua.

Samalla voisin miettiä joka päivä 5 pienen pientä asiaa, joista olen sinä päivänä kiitollinen joko itsessäni tai elämässäni.

Mistä asioista sinä olet kiitollinen? Pidätkö tai oletko joskus pitänyt kiitollisuuspäiväkirjaa?



2 kommenttia:

  1. Kalenterin viikkoaukeamalla on muistiinpano-osio, siihen kirjoitan viikon ilo/kiitollisuus juttuja ja osion alalaitaan asioita, jotka ovat vihastuttaneet, masentaneet tai muuten tuntuneet pahalle. Näitä ala-alita-asioita voi sitten katsella ja miettiä mitä niiden kanssa voisi tehdä, pitäisikö ne hyväksyä vaan sellaisenaan elämään kuuluvana, vai pitäisikö omaa asennettaan muuttaa jotenkin niiden suhteen. Päivien, viikkojen tai vuosien kuluttua kalenteria selatessa huomaa, että ai tuokin minua silloin loukkasi, nyt se on jo omassa lokerossaan. Useat ikävät asiat ovat muuttuneet, mutta kiitollisuuden ja ilon aiheet ovat pysyneet edelleen ilon asioina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuo on todella hyvä vinkki, kiitos siitä!
      Itsellä kalenteri on vähän huononmallinen viikottaiseen kirjoittamiseen kun aukeamalla on 4 päivää. Mutta tuosta ideasta innostuneena ajattelin askarrella kiitollisuus taulun!

      Minulla on paljon vanhoja valokuvakehyksiä, joilla ei ole mitään "virkaa". Ajattelin tuunata tuollaisen kehyksen ja kirjoittaa siihen päivittäin tai viikottain sillä viikolla mieleen tulevat ilon ja kiitollisuuden aiheet. Kun taulu on työpöydällä, sitä tulee katseltua monta kertaa päivässä, jolloin siihen tulee merkattuakin niitä ilon ja kiitollisuuden aiheita.

      Todella huippu vinkki sinulta, kiitos! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top