Tiedotus ja Uutisia

Tietoisku (jotta elämä olisi välillä vähän tylsääkin):

Unelma Onnellisuudesta sivusto muotoutuu pikkuhiljaa. Sivustolle tulee silloin tällöin uutuuksia, joten käy aika ajoin kurkkaamassa mitä sinne kuuluu. Uusimpina muutoksina ovat Uutisvirta ja Kirjavinkit. Arvonnat, Rekisteriseloste sekä Yhteydenottolomake on päivitetty Koti-sivun alle. Uutisvirrassa kerrotaan vain sivuston uutuuksista ja muutoksista, ei blogin.

Tiedotan uutisista myös Facebookissa. Käy tykkäämässä sivusta ja saat uutisvirtaasi tietoiskuja ja inspiroivia lainauksia. Pääpaino Facebookissa on nimenomaan inspiroivissa lauseissa ja lainauksissa, jotka tuovat iloa ja energiaa päiviin.

Linkitän osan blogipäivityksista myös Facebookiin.

Liity blogin lukijaksi kätevästi blogin alalaidassa olevan "Liity tähän sivustoon" linkin kautta. Olin totaalisesti unohtanut liittää tämän jo aikoja sitten, mutta onneksi eräs ihana ihminen vinkkasi minulle tästä.

Blogini sivupalkissa on mainittu vain osa niistä blogeista joita luen, tilanpuutteen vuoksi. Tämä lista on tarkoitus muokata uudeksi sivuksi, jolloin saan kaikki lukemani blogit näkyviin kertaheitolla.

Tekstejäni saa kommentoida ja uusia ideoita otan aina vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top