Miten saa siivousta inhoavan ihmisen siivoamaan?

Hanki kissa.

Se levittelee kissanheikkaa ympäri kotia vähintään viisi kertaa päivässä, jotta sinulla olisi ilo ja kunnia imuroida koti päivittäin.

Se leikkii ruuallaan ja vie sitä suussaan sängyn alle, kaapin alle ja pöydän alle, jotta saisit pestä lattiat vähintään kerran viikossa.

Se hyppii kaikista korkeimman kaapin päälle, jonne olet siirtänyt kaikki kukat, ja tiputtelee ne yksitellen alas. Saat ulkoiluttaa myös rikkalapiota muutaman kerran päivässä.

Kun olet tyhjentänyt kissanhiekka-astian ja siirryt siivoamaan toista, kissasi menee siihen ensin siivoamaasi laatikkoon ja tekee sinne jotain - usein sen numero kakkosen. Ja kun menet siivoamaan uudelleen sitä ensimmäistä laatikkoa, kissasi hiipii toiseen laatikkoon ja tekee sinne sen numero ykkösen.

Toki kissasi ajattelee vain sinun parastasi - tällä tavalla et jumitu yhteen paikkaan vaan saat olla liikkeellä koko päivän. Käytät energiaa tehdessäsi kotitöitä ja siten sinulla ei ole aikaa napostella jääkaapilla. Ja jos joskus ennätät sinne jääkaapille, kissa kiipeää jalkaasi ja selkääsi pitkin olkapäällesi ja tutkii, olisiko siellä jääkaapissa mitään hänelle.

Tämän lisäksi kissa keksii oivallisen tavan leikkiä raksuillaan. Se ottaa tassuillaan osan raksuista lattialle ja juoksee kuin kaistapäinen jahdaten niitä. Ensin ne leviävät ympäri keittiötä ja sitten yksi kerrallaan niiden perässä juostaan. Samalla kaatuu vesiastia ja maitoastia (jotka ovat keittiössä sijoitettuna vastakkaisille seinustoille), koska se raksu liukuu niin mukavasti lattian pintaa vasten.

Kissa ei tarvitse kovinkaan paljoa leluja. Ja jos ostat leluja, lapsesi leikkivät niillä mieluummin kuin kissat. Kissalle riittää leluiksi maitotölkin pestyt korkit, hiuspompulat, kynät, kumit, kaikki paperista ja kartongista tehdyt jutut (kirjekuoret, paperitollot, koristeet). Parhaimmillaan kissa leikkii tunnin kammalla.

Joten, jos olet sitä mieltä, että sinun tulisi kehittää siivousrutiinejasi - hanki kissa.

Ei, näitä lakanoita ei tarvitse pestä...

...eikä tätä pyyhettäkään...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top