Ei se päivä aina mene niinkuin Strömsössä...

"Ei menny niinkuin Strömsössä" -päivä alkoi heti aamusta. Autosta särkyi vepasto, joten pääsin kulkemaan kävellen koko päivän. Onneksi pakkasti oli vain -22 astetta =)

Kun asiat oli hoidettu kaupungilla, ajattelin tehdä töitä tietokoneella mutta tietokone päätti toisin. Se kyllä avautui mutta ohjelmat eivät. Ei netti, ei Word eikä PowerPoint. Siinä sitä sitten katseltiin tietokoneen aloitusnäyttöä ja pohdittiin, mitähän seuraavaksi.

Hah! Puhelin! Sillä pääsee onneksi nettiin! ...vaan ei päässyt. Kylmä ilma oli laittanut puhelimen kiinni eli purkanut akun. Laitoin puhelimen laturiin ja odottelin 45 minuuttia että se avautui...

...mutta sitten ei avautunut sähköposti, Facebook eikä Pinterest. Tässä vaiheessa alkoikin päänsärky jolloin päätin heittää hanskat tiskiin.

Keitin kahvit ja menin sohvan nurkkaan mököttämään. Kissat nukkuivat patterin vieressä (onnelliset) mutta häiriintyivät kun kiinteistöhuollon miehet tulivat alakertaan kolisuttelemaan pattereita...

...ja sitten soi ovikello, jonka johdosta molemmat kissat pinkaisivat paniikissa asunnon poikki, kaataen kaiken tieltään - kahvimukin, lelulaatikon ja pyykkitelineen...

Hoh hoijaa! Olinkin ajatellut pestä lattiat viikonloppuna mutta samahan se on pestä ne nyt kun kahvitkin on lattialla.

Tämä on sarjassamme niitä päiviä kun tuntuu, että olisi pitänyt jäädä aamulla nukkumaan hieman pidempään.

Jos tästä päivästä pitäisi etsiä jotain hyvää, se on varmasti ne kauniit maisemat, jotka näin kun aamulla kävelin kirpeässä pakkassäässä. Ja positiivista on se, että nyt ei tarvitse viikonloppuna pestä niitä lattioita.

Pitkästä aikaa päivä, jolloin tuntuu että mikään ei onnistu. Onneksi näitä tulee harvemmin kuin ennen. Ja toivottavasti teillä on ollut parempi päivä kuin minulla.

Illan meinaan istua sohvalla ja lukea kirjaa - ja toivoa, että mikään muu ei enää mene pieleen...

Tosin poika kyllä löysi kaappinsa perukoilta pieniä maalipurkkeja...




2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top