Saa avata 31.12.2015

Oletko milloinkaan kirjoittanut itsellesi kirjettä tulevaisuuteen?

Itse kirjoitin ensimmäisen kirjeen kaksi vuotta sitten ja kun vuosi sitten avasin kirjeen, itkuhan siinä tuli. Lähes kaikki mitä olin kirjeeseen kirjoittanut, oli toteutunut.

31.12.2014 päätin kirjoittaa itselleni uuden kirjeen ja päiväsin sen tottakai vuoden päähän. Sainpa lapsetkin innostumaan asiasta.

Niinpä keittiön kaapin ylimmällä hyllyllä odottaa kolme kirjettä, päiväyksellä 31.12.2015.

Kirjeen ideana on "kertoa" itselle, mitä vuoden aikana on tapahtunut. Eli kuvitella mitä kaikkea ihanaa vuoden aikana tulee tapahtumaan ja kirjoittaa sitten, että tapahtumat ovat jo toteutuneet.


Kirjeen voi aloittaa vaikkapa näin:

"Rakas (oma nimesi),
Mennyt vuosi on ollut aivan mahtava!

Muistatko kun vuoden alussa mietit, mihin voisit lähteä kesälomalla reissuun? Ja päätit lähteä Lontooseen! Teit matkaohjelman valmiiksi jo ennen kuin olit varannut matkaa, sillä tiesit, että sillä tavalla ne unelmatkin lähtevät toteutumaan..."

Mitä yksityiskohtaisemmin pystyt kirjoittamaan "menneet tapahtumat" sitä varmemmin ne toteutuvat. Muista, että kirjeen kirjoitushetken tulee olla rauhallinen ja sinulla tulee olla hyvä mieli kun kirjoitat kirjettä. Jos mielesi on apea tai et ole varma miten saisit kaiken toteutumaan, asetat itsellesi esteitä, jotka täytyy ensin poistaa.

Sinun ei tarvitse tietää miten jokin asia tapahtuu, vaan luottaa siihen, että alitanjuntasi vie sinua oikeaan suuntaan.

Suosittelen!



2 kommenttia:

  1. Ihana ajatus :) itse kirjoitin myös seiska luokalla itselleni kirjeen koulussa ja saimme ne ysi luokalla. Kirjeen tarkoitus oli vähän eri, mutta siis toteutus aama :) kirjeeni (pitäisi :D ) olla vielä jossakin tallessa ja voi jukra kuinka häpesin itseäni ysillä kun luin millainen ja mitä elämässäni olo seiskaluokalla... :D mutta juu siis ihana idea, voisi taas uudestaan toteuttaa tämän :)

    VastaaPoista
  2. Moikka,
    Voi vitsi, mitähän minun kirjeessäni olisi lukenut, jos 7.lk olisin sen kirjoittanut =D
    Tätä tekniikkaa kyllä suosittelen jokaiselle! =)
    Aurinkoista vuotta sinulle <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top