Tänään on positiivisuus ollut kiven alla...

Tässä vaiheessa päivää jo naurattaa mutta päivän mittaan ei niinkään.

Tänä aamuna kun heräsin ja sohvalla nautin aamukahvia, hymyilin leveästi maailmalle ja sanoin itselleni: "Tästä tulee loistava päivä! Tänään olen iloinen ja positiivinen."

Kuinka sitten kävikään...

Jouduin eilen hinauttamaan autoni korjaamolle, kun kojelautaan alkoi syttyä yksi jos toinenkin valomerkki. Tänään sain sitten Avain Vaunulta soiton, jossa nuori mies mekaanikko kertoi, että 40.000km sitten on eräs suodatin jäänyt vaihtamatta ja eräs säiliö täyttämättä ja joku muukin oli siellä palanut loppuun (eikä se ollut minun pinnani). Kuuntelin siinä aikani ja lopultahan se oli kysyttävä, että mitäs tämä lysti sitten maksaa...

Jos lähdetään siitä, että olen toukokuussa huoltanut autoani jo 1200 euron edestä (vuosimallin 2008 auto = volvo) en ollut kovin iloinen uudesta 1000e hintalapusta. Kävi ilmi, että joko edellinen omistaja ei ole antanut lupaa tuon kuuluisan suodattimen vaihtoon 120.000 km huollon yhteydessä tai huoltamo ei ole ymmärtänyt vaihdattaa tuota suodatinta. Joten nyt se on sitten pakko vaihtaa.

Tai eihän se pakko ollut, olisin voinut jättää autoni hamaan tulevaisuuteen Avain Vaunun parkkipaikalle ilmaiseen säilytykseen siihen saakka kunnes päätän auton korjauttaa. Nimittäin ajokiellossa auto on ja pysyy - kunnes se korjataan.

Että tällainen päivä tällä kertaa =D

Mites teillä muilla menee? =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top