Minun unelmani maksaa - mistä rahat?

Tilasin tässä jokin aika sitten Amazon.comista kirjan The Secrets Of The Millionaire Mind jonka hotkaisin yhdessä viikonlopussa lukea kannesta kanteen.

Kirjaa ei (tietääkseni) saa suomenkielisenä joten jos kielitaitoa riittää, suosittelen lämpimästi kirjan ostamista.

Kirjassa käytiin läpi sitä, miten "rikkaat" ja "köyhät" ihmiset ajattelevat. Olisiko yllätys, että ajattelutavalla on suuriakin eroja...?

Ja kyllä, täytyy myöntää, minunkin oli katsottava itseäni peiliin ja sanoa, että syyllistyin aika moneen kohtaan - väärällä ajattelutavalla.

Se, että pystyykö pelkkä ajatustavan muutos muuttamaan rahatilanteen on joidenkin mielestä ehkä kaukaa haettu mutta toisaalta äärimmäisen mielenkiintoinen.

Esimerkiksi minulla syttyi ajatuslamppu päässä kun luin kohtaa, jossa Harv kertoo, että "maailmankaikkeus antaa sinulle vain sen verran rahaa käyttöön, jonka se tietää sinun pystyvän käsittelemään."


Toisin sanoen, jos käytän rahani vaateostoksiin, kenkiin, sisustustavaroihin, höylään Visan, Mastercardin, Dinersin ja Amexin joka kuukausi tappiin asti ja sitten tuskailen miksi rahani eivät koskaan riitä yhtään mihinkään, onko mikään ihme, että en koskaan saa enempää rahaa käyttööni?

Harv kirjoittaa, että "köyhät" ihmiset kuluttavat rahat "hetkellisen hurmion ostoshimon" tyydyttämiseen vain sen vuoksi, että he kokevat tyhjyyttä sisällään - tyhjyyttä, jota yrittävät täyttää vaatteilla, kengillä ja tavaroilla, vain huomatakseen - kerta toisensa jälkeen - tuon tyhjiön kasvavan joka kerta suuremmaksi.

Mutta entäpäs jos ottaisinkin itseäni niskasta kiinni, jäädyttäisin "hetkellisen hurmion ostoshimoni" ja keskittyisin raha-asioihini "järkevästi", olisiko mahdollista, että pikkuhiljaa alkaisin saada maailmankaikkeudelta enemmän rahaa hallittavaksi?



Monille ihmisille Vetovoiman Laki on varmasti tuttu. Tämä laki  kertoo, että vedät puoleesi sitä mihin keskität ajatuksesi. Eli jos ajattelet joka päivä parin kuukauden ajan lottovoittoa, sinun tulisi saada se. Olenko lottomiljonääri? En. Ja olen monta kertaa pohtinut mielessäni miksi en. Kirjan luettuani, tiedän siihen syyn.

En ole saanut lottovoittoa vain toivomalla sitä, sillä hyvin todennäköisesti hupuloisin miljoonavoiton kerralla sen enempää miettimättä. Päätyen kahden vuoden kuluttua juuri samaan tilanteeseen kuin missä olen tällä hetkellä.

Mutta jotain rahankäytössäni on kuitenkin tapahtunut. Jos nyt oikein tarkasti katselen tilitietojani, huomaan, että hyvinkin lyhyessä ajassa, olen saanut tileilläni säilyvät varat kasvamaan 130% - ja pysymään kuukaudesta toiseen suht stabiilina yllättävistä menoista huolimatta.

"Jos elämässäsi on tyhjiö, maailmankaikkeus ryntää täyttämään sitä. Mitä pienempi rahasäiliö sinulla on, sitä vähemmän maailmankaikkeudella on mahdollisuutta täyttää sitä. Mutta suurentamalla tuota säiliötä, saat pikku hiljaa itsellesi entistä suuremman säiliön, jonka maailmankaikkeus täyttää - kerta toisensa jälkeen."

Minun unelmani maksavat - mistä saan siihen rahat?
Jo pelkkä ajatustavan muutos on auttanut minua löytämään upeita erilaisia VAIHTOEHTOJA joista voin rahaa ansaita/saada. Asioita, joita en koskaan muulloin olisi edes ymmärtänyt olevan mahdollisia. Kun muutin omaa ajatteluani ja aloin tehdä pieniä muutoksia omaan rahankäyttööni, aloin "eksyä" uusille nettisivuille, lukea uusia artikkeleita ja saada sähköpostiini upeita tarjouksia.

Rahan kerääminen omiin unelmiin ei aina tarkoita sitä, että rahat vain putkahtavat äkkiä tilillesi. Se saattaa tarkoittaa myös sitä, että ostat kauan kaipaamasi laukun -70% alennuksella tai saat lapsillesi säkillisen lähes käyttämättömiä vaatteita. Runsautta ja vaurautta on kaikkialla. Pidäthän sylisi avoimena ja otat sen vastaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top