Oikotietä onneen ei ole - Onni on tässä ja nyt

"Tuhannen kilometrin matka alkaa ensimmäisestä askeleesta."


Olipa unelmasi millainen tahansa, tie on kuljettava alusta loppuun joka askeleen verran. Muistathan matkan varrella tuoksutella kukkasia, ihastella perhosia ja silitellä koiranpentuja. Mikään tässä maailmassa ei ole tärkeämpää kuin halata lähimmäisiä, nauraa typerille vitseille ja nauttia illan viimeisistä hitaista.

Elämä on tässä ja nyt. Ei eilisessä, ei huomisessa, ei pankkitilissä eikä uudessa autossa. Talo ei tee kotia vaan ihmiset sen sisällä.

Takana on kylmä kesäkuu mutta nauttikaamme silti niistä keleistä joita päivät mukanaan tuovat. Vain sillä opimme arvostamaan helteitä kun ne jonain päivänä saapuvat. Älkäämme odottako muutosta tapahtuvaksi yhtäkkiä sillä muutos on jatkuva prosessi joka menee eteenpäin huomaamatta. Vasta ajan päästä näemme, miten pitkälle olemme jo tulleet.

Taivas on tumma - jälleen kerran. Mutta saunan jälkeen on ihana käpertyä sohvan nurkkaan, sytyttää kynttilä ja nauttia hiljaisuudesta ja kynttilän lempeästä valosta.

Onnellisuus on asenne - oma päätös olla onnellinen. Tuo päätös asettaa sinut tilanteeseen, jossa arvostat sitä mitä sinulla nyt on. Sinun ei tarvitse kahdehtia sitä, mitä muilla on, sillä et voi tietää, tekeekö tavarat ja matkat heidät onnellisiksi vai yrittävätkö he vain täyttää sillä tyhjyyttä.

Ole kiitollinen siitä, mitä elämässäsi on tällä hetkellä. Sillä tästä maailmasta löytyy miljoonia ihmisiä, joille ei ole sitäkään mitä sinulla juuri nyt on.

Tämä päivä on täynnä upeita mahdollisuuksia. Avaa silmäsi maailman kauneudelle. Halaa itseäsi ja sano:

"Minä riitän tälle maailmalle. 
Minä riitän itselleni. 
Olen hyvä ja rakas juuri sellaisena kuin olen."

Upeaa loppuviikkoa jokaiselle lukijalleni. Teitä on jo triplasti 500. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top