30 asiaa jotka sinun tulee lopettaa löytääksesi onnellisuuden Osa 1.

#1. Lopeta väärien ihmisten kanssa hengailu
Elämä on yksinkertaisesti liian lyhyet vietettäväksi niiden ihmisten seurassa, jotka masentavat sinua kerta toisensa jälkeen. Jos joku haluaa sinut elämäänsä, hän tekee sinulle tilaa. Liian moni pitää sinua "varalla" - "Otan yhteyttä sitten kun tarvitsen jotain".

#2 Älä juokse ongelmiasi karkuun
Kyllä. Meillä kaikilla on ongelmia. Ja kyllä. Sinun pitää kohdata ne heti kun ne tulevat eteesi. Mitä useammin kartat ongelmiasi, sitä suuremmaksi ongelmavyyhti kasvaa. Ethän halua viettää vanhuuttasi katkerana?

#3 Lopeta itsellesi valehtelu
"Ostan kaupasta six packin olutta mutta juon vain yhden". Kuulostaako tutulta? Me kaikki kehittelemme hienoja valkoisia valheita kun haluamme jotain tai emme halua tehdä jotain. Jälleen kerran, mitä kauemmas tulevaisuuteen sysäät ongelmasi, sitä suurempina ne kohtaat. Lopeta valehtelu ja tartu härkää sarvista.

#4 Lopeta omien tarpeidesi vähätteleminen
Hyvään ihmisyyteen kuuluu muiden auttaminen mutta rajansa kaikella. Jos et hoida itseäsi, mistä löydät energiaa, aikaa ja voimia hoitaa muita. Sinä olet erityinen ihminen ja ansaitset kaikista parasta - kohtele itseäsi kuten kohtelisit kuningasta.

#5 Älä yritä olla joku muu kuin sinä
Haastavinta maailmassa on olla oma itsensä kun koko muu maailma yrittää lokeroida sinut tietynlaiseksi. Ole oma itsesi siitä huolimatta. Kiität itseäsi vanhana.

#6 Päästä irti menneestä
Et voi aloittaa uutta lukua elämässäsi jos luet uudelleen edellistä. Päästä irti - lopullisesti.

#7 Älä pelkää tehdä virheitä
On kymmenen kertaa tuotteliaampaa tehdä jotain virheellisesti kuin olla tekemättä yhtään mitään. Virheistä oppii joka ikinen kerta. Jos et opi, olet kuin hölmöläinen joka vie säkilla valoa pimeään taloon. Ihmiset kunnioittavat ja arvostavat sinua paljon enemmän, kun myönnät tehneesi virheen ja sen jälkeen korjaat sen.

#8 Älä murehdi menneisyyttä
Jokainen tekee virheitä mutta se ei tarkoita sitä että jokainen on virheidensä summa. Jos edellinen parisuhteesi tai työpaikkasi ei ottanut tuulta alleen, seuraavalla kerralla tiedät että haluat jotain muuta. Mottoni on: "Jos tämä ei natsaa, jotain vielä parempaa on tuloillaan!"

#9 Lopeta onnellisuuden ostaminen
Et löydä onnellisuutta lottovoitosta tai uudesta avoautosta. Etkä miljoonan euron asunnosta. Ostat itsellesi statusta, et onnellisuutta. Jokainen tietää, että ne asiat, jotka tekevät meistä onnellisia, ovat ilmaisia; rakkaus, nauru, halaus ja auringon paiste.

#10 Lopeta onnellisuuden etsiminen muista ihmisistä
Jos et pysty olemaan onnellinen läheistesi seurasta, miten kuvittelet olevasi onnellinen uuden puolison kanssa? Sovi riidat ex-puolisoiden kanssa, päästä irti ja anna anteeksi. Sinun pitää luoda elämääsi tasapaino ennen kuin olet valmis uuteen suhteeseen.

(Jatkuu seuraavassa postauksessa. Vapaasit suomennettu Life Buzz)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top