Unelma-kilpailun jälkeen on yllätyksen paikka...

Unelma.

Tuo pieni asia, joka sykkii sisälläsi kuin lämmin sydän. Meistä jokainen unelmoi. Toiset kertovat ne avoimesti maailmalle, toiset haluavat pitää ne visusti salaisuutena. Kaikki on sallittua kun on kyse omista unelmista.

Haluan tuoda tähän maailmaan jotain hyvää. Haluan auttaa ihmisiä löytämään unelmiaan, toteuttamaan niitä ja kerryttämään upeita muistoja, joita voi vanhana kiikkustuolissa muistella.

Tästä sain ajatuksen ja järjestin unelmakilpailun. Halusin nähdä, millaisia unelmia ihmisillä on ja pystynkö itse olemaan apuna niiden toteuttamisessa. Kolme voittajaa arvoin kilpailun päätyttyä mutta muutama unelma jäi silti mieleeni.

Erän unelma oli Katjan. Hän sairastui 15-vuotiaana leukemiaan, sai aivoverenvuodon jonka seurauksena halvaantui. Paranemisprosessi on ollut pitkä ja raskas mutta eteenpäin Katja on sinnikkäästi silti pyrkinyt, lannistumatta.

Katjalla on unelma. Meille muille niin itsestäänselvyys mutta Katjalle ainutlaatuinen tapahtuma. Hän halusi yöpyä hotellissa ja nauttia täydellistä aamupalaa rauhassa, kiireettömästi - nautiskellen.

Halusin niin kovasti auttaa Katjaa toteuttamaan unelmaansa, joten otin yhteyttä Restel-ketjuun ja Rantasipi-hotellien Brand Manager Jaana Merikaartoon. Kerroin Jaanalle Katjan tarinan ja kysyin, haluaisivatko he olla mukana toteuttamassa Katjan unelmaa.

Hatunnostoinen asia, että suuri yritys haluaa olla mukana pienen ihmisen unelmissa.

"Aivan uskomattoman ihana yllätys, kiitos todella paljon!" Katja kirjoitti, kun kerroin hänelle hyvät uutiset.

Yksi unelma toteutettu - miljoonia mahdollisuuksia edessä.

Haluan omasta sekä Katjan puolesta lämpimästi kiittää Rantasipi-ketjua ja Jaana Merikaartoa Katjan unelman toteuttamisesta.

(Katjan nimi on hänen omasta pyynnöstään muutettu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top