Tänään unelmoidaan Espanjasta

Pikainen päivitys menneestä viikonlopusta:

Keittiön on edelleen siisti ja sain myös siivottua olohuoneen pöydän! Vaikka asiat ovat hyvinkin pieniä, ne kertovat minulle siitä, että elämäni alkaa palaamaan tasapainoon ja sisälläni olevat ristiriidat alkavat olemaan historiaa.

Wuhuu!

Sitten onkin vuorossa seuraava unelma:

Vuoden kuluttua 4 viikon loma Espanjassa lasten kanssa.

Eilen kirjoitin Dream.do palveluun apu-vinkkejä majoituksesta Espanjassa. Tällä hetkellä minulla on kaksi vaihtoehtoa, joko majoittua Torreviejaan tai Fuengirolaan.

Tänä iltana käyn tutustumassa Rantapallo.fi sekä Napsu.fi sivustoihin. Käyn katsomassa ja lukemassa muiden kommentteja Espanjasta ja kyseisistä kaupungeista.

Huomenna tiistaina menen käymään heti töiden jälkeen kaverini luona avustamassa häntä liiketoimintasuunnitelman tekemisessä, joten huomenna tuskin ehdin tähän asiaan paneutua mutta keskiviikkona ajattelin etsiä tietoa millaisia aktiviteetteja molemmista kaupungeista löytyy.

On turha lähteä 4 viikoksi johonkin, missä lapsilla on tylsää. Tyttäreni on vesipeto, joten hän kyllä viihtyy vedessä mutta poikani ei. Se tuo oman haasteensa reissuun.

Mutta eipä siitä kannata tässä vaiheessa vielä murehtia, kyllä siihenkin ratkaisu löydetään =D

Onko teillä kokemuksia Espanjasta? Haluatko jakaa omat vinkkisi tai paikat, josta minun kannattaisi etsiä tietoa? Voit lähettää kommenttisi nimettömänä kommenttikenttään tai laittaa sähköpostia osoitteella unelmaonnellisuudesta [at] gmail.com.

Arvostan kaikkia vinkkejä joita lähetätte! Kaunis kiitos jo etukäteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top