30 asiaa jotka sinun tulee lopettaa löytääksesi onnellisuuden Osa 2.

#11 Lopeta vetelehtiminen
Älä mieti liikaa tai saat aikaan ongelman jota ei alunperin ollutkaan. Määrittele tilanne ja tee jotain. Ota ensimmäinen askel. Tekeminen motivoi, ei tekemisen ajatteleminen.

#12 Älä ajattele että et ole valmis
Kukaan ei ole koskaan valmis. Sehän pilaisi jännityksen. Kun tilaisuus tulee, tartu siihen, luota vaistoosi. Tilaisuudet pakottavat meidät lähtemään pois omalta mukavuusalueeltamme, ja silloin teemme jotain mitä emme koskaan kuvitelleet tekevämmekään. Ja silloin saamme palkinnon.

#13 Älä perusta parisuhdetta vääristä syistä
Parisuhde tulee valita viisaasti. On parempi olla yksin kuin huonossa parisuhteessa. Ei ole mitään kiirettä. Jos olet 30-vuotias ja elät 100-vuotiaaksi, sinulla on 70-vuotta aikaa tehdä mitä ikinä haluat. Nauti yksinolosta. Rakastu kun olet valmis - älä kun olet yksinäinen.

#14 Älä tyrmää uutta parisuhdetta vaikka entiset eivät onnistuneetkaan
Jonain päivänä ymmärrät että kaikille parisuhteille oli tarkoituksensa. Ne auttoivat sinua ymmärtämään mitä haluat parisuhteelta - ja mitä et. Toiset suhteet testaavat sinua, toiset käyttävät sinua hyväksesi ja toiset opettavat sinua. Mutta jonain päivänä se yksi ja ainoa saa sinut puhkeamaan kukkaan.

#15 Lopeta kilpaileminen muiden kanssa
Älä koskaan vertaa omaa aloitusta jonkun toisen lopputulokseen. Jokainen aloittaa joskus. Kun näet ammattilaisen, hän on tehnyt töitä ammattinsa eteen monta vuotta, jopa vuosikymmeniä. Hyväksy se, että aina tulee olemaan joku joka tekee asiat paremmin, nopeammin ja tyylikkäämmin kuin sinä. Keskity itsesi voittamiseen, älä muiden.

#16 Älä ole kateellinen kenellekään
Kateellisuus tarkoittaa, että lasket jonkun muun menestystä etkä omaasi. Sinä olet menestynyt toisilla elämän osa-alueilla kuin toiset. Älä suhteuta perhettä kykyyn lähteä ex tempore viikon lomamatkalle toiselle puolelle maapalloa. Kysy itseltäsi: "Mitä minulla on, mitä kaikki muut haluavat?"

#17 Lopeta itsesi arvosteleminen ja mollaaminen
Vastoinkäymisillä on tarkoituksensa. Niiden tehtävänä on kohdistaa sinun huomiosi johonkin. Ne eivät ole rangaistus eivätkä ne tarkoita, että maailma on sinua vastaan. Sitä paitsi itsensä arvosteleminen ja mollaaminen kuulostaa todella ärsyttävältä. Mieti asiaa tältä kannalta: Olet juuri tutustunut ihanaan ihmiseen, jonka kanssa haluaisit aloittaa parisuhteen. Haluaisitko kuunnella päivästä toiseen, miten hän arvostelee itseään ja vähättelee omia taitojaan? Sitähän minäkin. Kehu itseäsi ja ole ylpeä saavutuksistasi. Hymyile! Näytä kaikille miten upea ihminen olet!

#18 Älä ylläpidä kaunaa
Älä elä elämääsi sydän täynnä vihaa. Satutat paljon enemmän itseäsi kuin muita. Anteeksiantaminen ei tarkoita: "Se mitä teit on ihan ok." Se tarkoittaa: "En anna tekosi pilata onnellisuuttani." Anteeksiantaminen ei ole pelkästään muita ihmisiä varten vaan myös itseäsi varten. Jokainen meistä tekee virheitä, joten anna itsellesi ne anteeksi.

#19 Älä pudota rimaa muiden tähden
Jos olet asettanut riman korkealle - pidä se siellä. Sinun ei tarvitse alentaa omaa vaatimustasoasi muiden vuoksi. Jos he eivät hyväksy sinua sellaisena kuin olet, heidän on aika poistua elämästäsi.

#20 Lopeta itsesi selittäminen muille
Ystäväsi eivät sitä tarvitse ja vihamiehesi eivät usko sinua kuitenkaan. Tee niinkuin tunnet sydämessäsi oikeaksi.

(Jatkuu seuraavassa postauksessa. Vapaasit suomennettu Life Buzz)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top