30 asiaa jotka sinun tulee lopettaa löytääksesi onnellisuuden Osa 3.

#21 Älä tee samaa asiaa kerta toisensa jälkeen ilman taukoja
Silloin kun sinulla ei ole aikaa pysähtyä - pysähdy. Tarvitset sitä juuri silloin kaikista eniten. Jos jatkat sen tekemistä, mitä olet tekemässä, pysyt siinä missä juuri sillä hetkellä olet. Joskus tarvitset etäisyyttä nähdäksesi selkeästi.

#22 Älä väheksy pienten hetkien kauneutta
Nauti pienistä asioista ja hetkistä koska jonain päivänä katsot taaksepäin ja huomat että juuri nuo pienet hetket olivat elämäsi suurimpia asioita. Parhaita ovat ne pienet nimettömät hetket, jolloin hymyilet jonkun sinulle tärkeän ihmisen seurassa.

#23 Älä yritä tehdä elämästäsi täydellistä
Maailma ei palkitse täydellisyyttä. Se palkitsee tekemisen. Sitäpaitsi täydellisyys on loppujen lopuksi todella tylsää. Kun teet jonkin asian ja saat sen täydelliseksi, katsot sitä ja kysyt itseltäsi: "Entäs nyt?" Pyri epätäydellisyyteen ja nauti siitä.

#24 Älä mene sieltä missä aita on matalin
Elämä ei ole helppoa varsinkaan silloin kun haluat saavuttaa jotain. Älä mene riman alta. Tee jotain epätavallista.

#25 Älä sano että kaikki on hyvin jos ne eivät ole hyvin
On ihan ok särkyä välillä. Sinun ei tarvitse aina näyttää olevasi vahva eikä sinun tarvitse todistaa sitä kenellekään - varsinkaan itsellesi. Sinun ei pitäisi ajatella mitä muut ajattelevat sinusta, itke jos siltä tuntuu. Sitäpaitsi, ihmiset uskovat yllättävän paljon sitä mitä sanot - he eivät osaa lukea rivien välistä. Säästyt monelta mielipahalta kun sanot asiat suoraan etkä vihjaile.

#26 Älä syytä muita ongelmistasi
Unelmasi toteutuvat siinä laajudessa, miten osaat/uskallat ottaa vastuuta omasta elämästäsi. Et ole pieni lapsi vaan aikuinen ihminen. Vastuu päätöksistä ovat sinun ja vain sinun. Jos sinusta tuntuu, että päätöksistäsi aiheutuu aina harmia - mieti pidempään ennen päätöksen tekoa. Se kannattaa.

#27 Älä yritä olla kaikkea kaikille
Se on täysin mahdotonta ja palat loppuun yrittäessäsi sitä. Mutta saamalla yhden ihminen hymyilemaan, muutat jo maailmaa. Et ehkä koko maailmaa mutta hänen maailmansa.

#28 Älä murehdi niin paljon
Jos sinua ahdistaa - elät huomisessa.
Jos sinua masentaa - elät menneisyydessä.
Jos olet rauhallinen - elät tässä hetkessä.
Mitä enemmän murehdit, sitä enemmän murehtimisen aiheita löytää tiensä elämääsi. Lopeta murehtiminen ja elämäsi helpottuu kummasti.

#29 Älä keskity niihin asioihin joita et halua tapahtuvan
Keskity siihen, mitä haluat. Positiivinen ajattelutapa on jokaisen menestystarinan takana. Käännös parempaan ei tapahdu päivässä tai kahdessa mutta kuukauden kuluttua huomaat jo eron. Ole sinnikäs, herää joka aamu iloisesti ja sano ääneen: "Tämä päivä on hyvä päivä. Tämä päivä on täynnä monia mahdollisuuksia." Ja muista, pienistä puroista kasvaa iso virta.

#30 Älä ole epäkiitollinen
Olipa elämäsi millaista hyvänsä, ole siitä kiitollinen. Olet elossa, olet terve, sinulla on ystäviä, pystyt kävelemään, lukemaan ja kirjoittamaan. Jos kirjoitat vihkoosi joka päivä 5 asiaa joista olet kiitollinen, vuoden kuluttua sinulla on muutama vihko jo täynnä. Älä keskity niihin asioihin, joista sinulla on puutetta vaan keskity niihin asioihin, joita sinulla on.

(Vapaasit suomennettu Life Buzz)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top