Weekend Escape

Sain pitkästä aikaa viettää omaa Weekend Escape-matkaani. Ajatuksena on, että 3-5 viikon välein vietän omaa viikonloppua ilman lapsia. Sinkkuäitinä, kaksosten äitinä, adhd-lapsen äitinä ja työssäkäyvänä äitinä vapaa-aikaa ei paljon ole ja jaksaminen on välillä tiukilla. Tällä tavalla saan kerättyä voimaa ja jaksamista elämän pyörittämiseen ja rentoutua tasaisin väliajoin.

Tämän viikonlopun vietin suht lähellä kotia. Sekä perjantaina että lauantaina vietin aikaa Kuopiossa hyvässä seurassa. Perjantaina kävin ystäväni kanssa syömässä Amarillossa jossa söin suussasulavan Black and White Chicken annoksen (ne bataattilohkot...). Nälän ollessa suurimmillaan, nautin ruuan hyvällä omallatunnolla - ja nopeudella. Annoksen kruunasi Brownie vaniljajäätelöpallolla. Nam Nam!

Ilta jatkui toisen hyvän ystäväni luona rupatellen ja maailmaa parantaen.

Lauantaina soitin tädilleni. Hän houkutteli minut VB valokuvakeskukselle, jossa näyttely Voimaannuttava valokuva lumosi ihanuudellaan. Suosittelen lämpimästi!

Valokuvanäyttelyn jälkeen tätini kokeili avokado-ohrakasta, joka oli yllättävän maukasta. Täytyykin muistaa pyytää tädiltä ruokaohje. Sitä voisi tehdä joskus kotonakin. Ruoka soveltuu hyvin esimerkiksi vegaaneille. Samalla kun tätini laittoi ruokaa minä bongailin leivontalehdistä ihania ohjeita ihanista leivonnaisista. Saattaapi olla että joku päivä tulee leivottua, niin maukkaita ohjeita lehdistä löysin =)

Eikä voi olla mainitsematta hedelmäistä raejuustosiemenlimppua! Siinä vasta maukas leipä! Ohjeet löytyvät kuvan muodossa puhelimestani mutta kunhan teen sitä itse, kirjoitan ohjeen myös tänne.

Yöllä sitten ajelin kotiin ystävän kautta, jossa aika tuntui lentävän siivillä niin hauskaa seuraa siellä oli! =D

Seuraava Weekend Escape jo häämöttää horisontissa, joten kohta pika pikaa uudet suunnitelmat täytynee laittaa käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top