"Näin opit onnelliseksi"

Huomasin tänään kaupassa Kauneus ja Terveys lehden kannessa tekstin: "Näin opit onnelliseksi" ja hetihän lehti tarttui käteeni. Poimin lehdestä muutamia ideoita, joita ajattelin esitellä myös tässä blogissa:

Anna, 32 v, kirjoittaa: "Onnellisena voi tavallaan unohtaa itsensä ja kaiken ympärillään. Monilla on vaatimuksia onnellisuudesta mutta ei se vaatimalla tule."
Olen tässä mielessä Annan kanssa samaa mieltä. Kun ihminen on tyytyväinen elämäänsä, tuo tyytyväisyys tuo kuin huomaamattaan onnellisuutta. Ei sitä tarvitse mistään etsimään lähteä. Tähän liittyen ehkä suurin oivallus, jonka olen tässä menneinä kuukausina oppinut, on se, että kukaan muu ei voi tehdä sinua onnelliseksi, kuin sinä itse.

Jokaisen onnellisuus lähtee sisältä. Jos olet tällä hetkellä sinkku ja etsit parisuhdetta, saatat kuvitella että kun löydät puolison, sitten sinusta tulee onnellinen. Mutta asia on juuri toisinpäin. Sinun tulee ensin löytää onnellisuus sisältäsi ja vasta sitten pystyt vastaanottamaan uuden puolison elämääsi.

"Ennen kuin olet sopeutunut olemaan yksin, et voi koskaan tietää, valitsetko toisen ihmisen siksi, että olet yksinäinen vai siksi että olet rakastunut." -Mandy Hale

Sirkka Santapukki: "On tärkeää valita seuransa oikein, sillä onnellisuuden kannalta juuri seuralla on suuri merkitys. Tunteet ja oireet tarttuvat. Peilaamme itseämme koko ajan toisiin."

Tämänkin allekirjoitan. Jokunen vuosi sitten kaveripiirissäni oli minun ikäinen nuori yksinhuoltaja äiti, joka käytti vapaa-aikansa mollaamalla ystäviään. Jos joku ystävistä loukkasi kaveriani, hän saattoi pitää mykkäkoulua monta viikkoa ja "opettaa ystävilleen, että häntä ei luokata." Ensin en kiinnittänyt tähän ilmiöön huomiota mutta mitä enemmän olin hänen kanssaan tekemisissä, sitä enemmän aloin huomaamaan hänen todellista käytöstään. Sillä lopputulemalla, että kun hän kolmanne kerran loukkasi minua, minä pistin kaverisuhteen poikki. En tiedä ymmärsikö tai ymmärtääkö vieläkään mitä hän itse teki mutta toivon että hänkin olisi jo aikuistunut ja ottanut vastuun omasta käytöksestään.

Tämä onnellisuus ja sen etsintä näyttääkin aina löytävän uusia ulottuvuuksia =)

Kerro omat kokemuksesi onnellisista hetkistä ja mitä teet kun haluat olla onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top