Onnellisuus = uusi tietokone

Tänään oli shoppailupäivä.
Olen jo jonkin aikaa etsinyt itselleni uutta läppäriä ja toissailtana surffailin netissä. Löysin Gigantista edullisen HP:n läppärin ja varasin sen.

Tänään ajelin Kuopioon (joka on siis meitä lähinnä oleva iso kaupunki) ja suuntasin heti kymmeneltä Giganttiin. Hieman jännitti, koska vaikka olenkin ollut tietokoneiden kanssa tekemisissä, joskus tunnen oloni orvoksi kun yritän olla fiksu, jottei isot kaupat viilaa linssiin.

Noh, eteeni sattui nuori mies, joka hyvin ystävällisesti alkoi kuuntelemään selvitystäni, millaisen liikkuvan laajakaistan tarvitsen. Vaatimuslista oli pitkähkö ja hieman alkoi jo hirvittää, saako myyjä selostuksestani mitään selvää.

Hän poistui hetkeksi ja takaisin tultuaan, kertoi hyvin yksityiskohtaisesti millaisia toimintoja laajakaistassa on. Täytyy myöntää, että enpä muista milloin olisin saanut yhtä asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua Gigantista. Kiitos vielä Tuomas-myyjälle hyvästä palvelusta!

Nyt on siis minulla uusi läppäri ja kun seuraavan kerran lähden yksin reissuun, voin olla joka päivä lasten kanssa Skypen kautta yhteydessä. Lapsilla kun tuntuu aina olevan hirmuinen ikävä jos minä lähdin vaikka Jyväskylään viikonlopuksi. Onneksi nyt on keino lievittää tuota "tuskaa" ja sekä minulla että lapsilla on hyvä mieli. =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top