Päättääkkö vai eikö päättää, kas siinä pulma...

Kyllä täytyy myöntää että päätöksen tekeminen on vaikeaa. Varsinkin kun toisessa vaakakupissa on oma usko ja luottamus ja toisessa yleinen mielipide.

Nyt käsilläni on tilanne, jossa minä haluan jotain mutta kaikki muut sanovat että haluamani asia on täysin järjenvastaista. Ja mietin kuumeisesti mitä minä nyt teen.

Toisin sanoen, joudun taistelemaan juuri niiden samojen asioiden kanssa kuin tekin :) Vaikka monia unelmia on tullut toteutettua. Joka kerta se pelottaa. Se ensimmäisen askeleen ottaminen.

Tänään oli jälleen henkisesti raskas päivä, joten ajatuksetkin harhailevat hieman. Viikonloppu on kuitenkin kohta ovella, joten kyllä ne ajatuksetkin tästä selkiytyvät. Palaanpa tähän aiheeseen uudelleen viikonloppuna, ja jos en kirjoita niin muistuttakaa! =D

Kaikesta huolimatta aurinkoista loppuviikkoa kaikille!!




2 kommenttia:

  1. Huojentavaa kuulla, että jollain muullakin päätösten tekeminen on vaikeaa. Uuteen hyppääminen olisi kyllä paljon helpompaa kuin olisi jonkun muunkin tuki kuin oma tuki. Mutta sitten taas toisaalta ajattelee, että jos rohkeasti lähtee kulkemaan sitä omaa tietä eikä muiden valitsemaa niin siitä saa lisärohkeutta itselle ja hetkenpäästä se päästösten teko voi olla jo helpompaa. Jännityksellä jään odottamaan päätöstäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Tänään päätöksen teko olikin lähellä mutta siltikään en lopullista päätöstä uskaltanut tehdä. Kesken työpäivän soitin Cambridge-valmentajalleni Helille ja kysyin häneltä neuvoa. "Jos et ole 100% varma päätöksestäsi, odota vielä."
      Joten odotan. Lupasin itselleni, että tämän kuun loppuun mennessä teen päätöksen. Mutta palaan tähän asiaan uudelleen vielä tämän viikonlopun aikana :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top