Onnellisuuden keskittymä

Sain inspiroivan ajatuksen lähteä tutkailemaan mitä onnellisuuteen liittyviä blogeja löydän internetin ihmeellisestä maailmasta (Kiitos Jenni kommentistasi ;) ).

Löysin Henrican, joka on alkanut kiinnittää huomiota enemmän positiivisiin asioihin kuin negatiivisiin ja sitä kautta huomannut, että positiivisia asioita on alkanut tupsahdella enemmän elämään!

Miten ihania oivalluksia hänellä onkaan!

On muuten aivan totta, että elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista ja niitä "huonojakin hetkiä" pitää elämässä olla. Ilman sadetta et voi saada sateenkaarta. Itse olen ajatellut asian niin, että "huonot hetket" muistuttavat meitä, että meillä on jotain opittavaa. Menneisyydestä voi pulpahtaa pintaan jokin käsittelemätön asia, joka täytyy käsitellä ja siitä täytyy päästää irti, jotta elämä voi kehittyä kohti onnellisuutta. (Itse muuten törmäsin tähän tänään - idealamppu-oivallus)

Toisaalta on hyvä myös muistaa, että liiallinen onnellisuuskaan ei ole hyväksi. Onnellisuus on vähän niinkuin jäätelö. Jos syöt joka päivä jäätelöä, kuukauden kuluttua et halua nähdäkään pingviiniä. Onnellisuustarve kasvaa pitkällä aikajänteellä, joten välillä on hyvä "palautua maanpinnalle" jotta aidon ja vilpittömän onnellisuuden tunteet pysyvät suhteellisen ennallaan.

Henrican ajatuksia voit käydä lukemassa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top