Happiness = Relaxing

"Etsi joku rauhallinen kappale ja kuuntele sitä kun menet nukkumaan, joka ilta. Musiikkikappale voisi kestää 10-15 minuuttia. Jos et löydä niin pitkää, kuuntele kappale pari kertaa peräkkäin. Kun kuuntelet sitä sängyssä ennen nukkumaanmenoa, sydämesi syke rauhoittuu ja pikkuhiljaa kehosi alkaa rentoutua. Kun ehdollistat itsesi tälle musiikille joka ilta, se auttaa sinua myös nukahtamaan ja nukkumaan hyvin."

Menin kotiin ja otin puhelimen käteeni. Menin iTuneisiin ja kirjoitin hakukenttään yksinkertaisesti "klassinen musiikki". Melkein välittömästi sain eteeni tämän kappaleen. Olen kuunnellut sen 2-3 kertaa joka ilta ja kun lopetan kuuntelun, nukahdan melkein heti.


Huomaan, että nykyään kappale saa minut rauhoittumaan missä ja milloin vain. Suljen silmäni, kuuntelen kappaleen ja olen vain.

Jotta voisit nauttia elämästäsi ja olla onnellinen, sinun tulee osata rentoutua. Et voi olla onnellinen jos käyt ylikierroksilla koko ajan. Millä tavoin sinä rentoudut? Kerro omat vinkkisi ja kommentoi kappaletta jos haluat =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top