Idealistit ja pioneerit muuttavat maailmaa - parempaan suuntaan

Vaikka eilinen postaus olikin "tunteenpurkaus" huonompaan suuntaan, on hienoa nähdä että "joku" yrittää pitää minua oikealla polulla.

Olen lyhyeen aikaan tutustunut ja lukenut idealisteista ja pioneereista, jotka todella haluavat muuttaa maailmaa - parempaan suuntaan. Ja minä haluan ehdottomasti olla osallisena siinä.

Saku Tuominen on yksi Dream.don perustajajäsenistä. Dream.do:ssa kuka tahansa voi unelmoida, pyytää apua unelmiensa toteuttamiseen sekä kertoa millaisia unelmia on jo päässyt toteuttamaan.

Sami Isoniemi otettiin huostaan 5 vuotiaana. Nyt hän on rikosylikonstaapeli ja Pesäpuu ry:n asiantuntija. Hän kampanjoi paremman lapsuuden puolesta. Imatran kaupunki on tässä oivallinen esimerkki oikeista päätöksistä.

Jaakko Alasaarela muuttaa maailmaa rakkaudella. "Unelma voi olla myös Alasaarelan tapaan unelma siitä, että saisi olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa koko maailma auttaa toisiaan päätöksenteossa."

Mika Korhonen rikkoo sääntöjä ja taivuttaa normeja. Hän saa ihmiset ymmärtämään, että ei ole kyse materialistisista muutoksista vaan yhteisöllisyyden rakentamisesta. Hän saa työntekijät puhkeamaan täyteen kukoistukseensa. 

Pioneereja ja idealisteja. Upeita ihmisiä. Ja jälleen olen palannut samalle polulle, jolla haluan olla. Rakentaa tästä upea maailma jossa jokaisella on hyvä olla. 

Kiitos.


"Ole se muutos jonka haluat nähdä maailmassa."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top