Syksyn ohjelmistoa elämässäni...

Heissan kaikille,
vaikka yritänkin ylläpitää blogiani, niin se vain on, että päivät menevät hurjaa vauhtia eteenpäin =)

Elämäni on tällä hetkellä seesteistä, rauhallista ja täynnä iloisia hetkiä lasten kanssa. Välillä saan nauttia myös yksinolosta, ja lähteä vaikka pienelle automatkalle, kuten viime lauantaina. Lapset viettivät päivää mummin ja ukin kanssa, niinpä minä otin auton alleni ja ajelin Pieksämäen, Mikkelin ja Juvan kautta takaisin kotiin. 5 tuntia siihen meni kaikkine pysähdyksineen mutta ihanan rentoutunut olo oli sen jälkeen kun kotiin tulin.

Elämäni on lähtenyt hyvään (oikeaan) suuntaan menemään, aloitan ensi maanantaina startti yrittäjäksi kurssin, jossa verestän entisiä muistoja yrittäjyydestä. Yritysideakin on jo valmiina ja kovin mielelläni sitä lähden toteuttamaan. Tästä kuuluu uutisia sitten myöhemmin ;)

Syksy ja loppuvuosi menee siten opiskellessa, syyslomalla emme lasten kanssa lähde reissuamaan, mutta silloin tällöin viikonloppuretkiä tulemme tekemään.

Tulevana viikonloppuna ajelemme Kouvolaan kummityttäreni luokse (ihanaa nähdä häntä pitkästä aikaa) ja mahdollisesti piipahdamme myös Helsingin tuntumassa.

Suonenjoelle on tulossa Mindfulness -viikonloppu, jota odotan innolla. Ja joulukuussa tutustun raakasuklaan saloihin ja valmistukseen.

Tekemistä siis riittää ja tarkoituksena on edelleen ajatuksia tänne kirjoitella. =D
Joskus päivät vain vievät mennessään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top