Salaisuus paljastuu - Unelma toteutuu!

Aloitin unelmani todellisen työstämisen 29.3.2015.
Olen puhunut tästä unelmasta paljon.

Ensin kirjoitin vihkooni, millaisia pelkoja unelmaani liittyy. Sitten pohdin niihin erilaisia vaihotehtoja, miten toimisin, jos joku peloistani toteutuisi.
Tein joka ilta ja aamu meditointia ja mielikuvaharjoittelua.
Laajensin energiavärähtelytasoani sekä bioenergiakenttääni.

Löin lukkoon päivät. XX päivään mennessä unelmani on toteutunut.
Lisäsin mielikuvaharjoitteluun innostuksen ja odotuksen tunteet. Panostin niihin täysillä.

Ja sitten sain idean. Tiesin, että unelmani toteutumiseen tarvitsisin yhden pienen palan - rahaa. Muutama tuhat euroa riittäisi. Tuo idea tuli mieleeni yllättäen 1.4.2015. Otin yhteyttä pankkiin ja 7.4.2015 kävin tapaamisessa.

Idea, joka mieleeni putkahti, tapahtui 1,5 vuotta sitten. Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin, olin tehnyt tämän saman asian toisen ihmisen pyynnöstä. Olin soittanut yhden ainoan puhelun ja saanut tarvittavan tiedon. Ilman tuota tietoa en olisi voinut mennä pankkiin 7.4.2015.

8.4.2015 katsoin iltapäivällä puhelintani. Näin numerot 8 (8.4.2015), 8 (8 app päivitystä odottaa) ja 8 (8 Facebook ilmoitusta). Ryntäsin välittömästi läppärille ja Luxonian sivuille.

"888 - Vaihe elämässäsi on päättymässä, tämä on etukäteisilmoitus että voit valmistautua. Tämä numerosarja voi tarkoittaa, että tunne-elämässäsi tai suhteissasi jokin vaihe loppuu. Se tarkoittaa myös, että tunnelin päässä näkyy valoa. Lisäksi se tarkoittaa 'Sato on kypsä, korjaa ja nauti siitä'. Toisin sanoen, älä vitkastele vaan tee siirto ja nauti työsi hedelmistä."

Pohdin päivän, mitä tuo "siirron" tekeminen voisi tarkoittaa. Kunnes sain jälleen idean. Menin Ifin nettisivuille ja sydän tykyttäen ostin itselleni jatkuvan matkavakuutuksen. Tiesin, mitä se tarkoittaa.

9.4. surffailin Pinterestissä ilman mitään tiettyä aihetta. Yhtäkkiä eteeni ilmestyi teksti:

"NYC.com
 Your Going."

Räjähdin nauruun. Itkin ilosta. Hypin melkein tasajalkaa. Mutta tuo yksi pieni pala puuttui edelleen yhtälöstä.

12.4.2015 menin käymään nettipankissa ja huomasin, että minuun oli otettu yhteyttä. Tärisevin sormin avasin viestin: "Voimme toteuttaa pyyntösi."

Hyvät naiset ja herrat.
Minulla olisi tänään mahdollisuus varata lentoliput New Yorkiin.

Mutta se ei enää tunnukaan hyvältä.
Se ei tunnu siltä, että ansaitsisin matkan tai että odottaisin matkaa yhtä innokkaasti kuin vielä viikko sitten.

Mitä tapahtui?

En tiedä.

En yksinkertaisesti tiedä. Olen täysin ymmälläni. 



Olen miettinyt paljon eKirjojani, jotka ovat myynnissä Etsy.comissa. Ja minulla on todella voimakas tunne, että minun pitäisi myynnin sijasta antaa ne teille ilmaiseksi. En yksinkertaisesti voi pitää tätä tietoa (unelmien toteuttamisesta) "maksun" takana vaan jokaisella tulisi olla mahdollisuus oppia nämä asiat ilmaiseksi.

Ja täytyy sanoa, että en todellakaan tee tätä "sen suuremmitta paineitta" sillä toimeentuloni riippuu noista eKirjoista ja niiden myynnistä. Mutta tämähän vain tarkoittaa sitä, että minä todellakin otan sen uskonhypyn - hypyn tuntemattomaan - ja kohtaan ehkäpä suurimman pelkoni tässä elämässä:

Miten selviydyn elämästä taloudellisesti 
yksinhuoltajana, 
työttömänä, 
kahden erityislapsen äitinä.





Hyppy.





2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top