Onnea Uudelle Vuodelle 2015!

On ilo päättää tämä vuosi hyvään oloon ja hyvään mieleen, vaikka ajatukset poukkoilivatkin sinne tänne viimepäiviin asti. Nyt ajatukset ovat onneksi kirkastuneet ja innolla odotan uutta vuotta.

Joulu meni meillä hienosti, emme pitäneet mitään suuria juhlia vaan vietimme rentoa yhdessä oloa lasten kanssa. Mummolassa kävimme viemässä lahjat ja söimme aattona ja tapanina lounaan yhdessä mummin ja ukin kanssa.

Vuosi alkaa tosiaan lähennellä loppuaan ja nyt onkin oivallinen tilaisuus kurkata mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Ensi vuonna Unelmille avautuvat aivan uudet nettisivut ja muutamia eKirjojakin olen tässä suunnitellut. eKirjat käsittelevät muun muassa unelmia ja tavoitteita ja niiden rahoittamista, terveyttä, henkisyyttä sekä perhettä.

Lasten kanssa jutustelimme joulun alla tulevan kesän lomasta ja olimme kaikki sitä mieltä, että haluamme lähteä käymään New Yorkissa! Olen haaveillut matkasta Yhdysvaltoihin 15 vuotiaasta lähtien ja kyllä se vain niin on, että jos matkaa ei varaa, matkaa ei tule koskaan tehtyä =)

Noh, matkaa en ole vielä varannut, sillä täytyy tarkistaa pääseekö Ok-Matkojen kautta sinne heinäkuussa.

Syksyllähän mietimme lasten kanssa, että olisimme lähteneet ensi kesänä 4 viikoksi Espanjaan mutta kun perheeseen tuli 2 uutta jäsentä, emme malta olla heidän luotaan poissa 4 viikkoa. Sitä paitsi joka kerta kun otin puheeksi Espanjan matkan, tyttäreni halusi lähteä Italiaan ja poika Irlantiin. Suunnittele siinä sitten matkaa jossa jokainen haluaa lähteä eri suuntiin =D =D

Onko teillä tapana tehdä uudenvuoden lupauksia? Viime vuonna minä en tehnyt lupauksia mutta nyt olen vähän kahden vaiheilla. Oletteko onnistuneet pitämään uudenvuoden lupaukset? Allekirjoittanut ainakin vaihtelevalla menestyksellä =D

Kiitos kaikille tästä vuodesta ja pidetään lippu korkealla ensi vuonnakin!

The Big Apple...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Follow @ Instagram

Back to Top